Aktuelle kurs

Kursdagene 2015

Gila

International conferences

ProsjektskolenInfosenter

Tekna Kurs er en del av den faglige virksomheten i Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening. Tekna har mer enn 64 000 medlemmer med masterutdanning innenfor teknologi og naturvitenskap, i forskjellige yrkessituasjoner og med ulike interesser. Les mer om hva et medlemskap i Tekna kan gi deg.

5 gode grunner for å velge Tekna som din profesjonelle kompetansepartner;

  • - Tekna utvikler møteplasser av høy kvalitet
  • - Tekna formidler kunnskap og erfaringer
  • - Tekna gir deg et faglig og sosialt nettverk
  • - Tekna samarbeider med landets beste fagfolk
  • - Tekna styrker din kompetanse

Tekna Kurs er åpen for alle - både medlemmer av Tekna og ikke-medlemmer av Tekna. Bli med i Teknas LinkedIn gruppe for å være med å diskutere fag og kurs.


Påmelding

Kurssøk

Du kan søke etter kurs i søkefeltet. Du kan også søke på de ulike fagområdene eller gå inn på den totale kursoversikten. Ved å gå inn på det enkelte kurs, kan du se kursprogrammet samt melde deg på.

Hvordan melde seg på

Ved å gå inn på det enkelte kurs, finner du påmeldingsknappen. Du kan melde deg på med eller uten innlogging. Fordelen ved å logge seg inn, er at du ved neste påmelding får opp et ferdig utfylt påmeldingsskjema med dine data. Dataene kan du selvsagt endre selv. Mangler du brukernavn og/eller passord for innlogging, kan du klikke her for å få hjelp. Første gang du logger deg inn blir Din Side opprettet. Denne siden vil være nyttig for deg, blant annet arkiveres all dokumentasjon fra kurs du har deltatt på på Din Side.

Du kan også melde deg på ved å ringe vårt servicekontor på 22 94 75 60/61 eller du kan sende en mail til kurs@tekna.no.

Bestillingsbekreftelse

Så snart du har meldt deg på, får du en bekreftelse på mail. Nærmere kursstart får du en påminnelse om kurset med detaljert informasjon. Faktura sendes i posten kort tid etter påmelding.

Påmeldingsregler

Påmeldingen er bindende. Hvis ikke annet er angitt gjelder følgende påmeldingsregler: Avbestilling mer enn 30 dager før kurset/konferansen avholdes innebærer et gebyr på kr 500. Avbestilling mindre enn 30 dager før påløper 10 % av deltakeravgiften. Avbestilling mindre enn 14 dager før kursets avholdelse påløper 50 % av deltakeravgiften.

Ved avmelding senere enn 7 dager før avholdelse faktureres full avgift. Dersom du er forhindret fra å delta, kan en kollega gjerne delta i stedet. Avmelding må skje skriftlig. Avmelding grunnet sykdom vil ikke gi gebyr ved forevisning av sykemelding.

Påmeldingsfrist

Påmelding skjer løpende såfremt kurset eller konferanse ikke er fulltegnet. Vi tar imot påmeldinger frem mot kursstart dersom det er ledige plasser, men vi anbefaler at du er tidlig ute. Alle kurs og konferanser har et begrenset antall deltakerplasser, og det kan bli fullt i god tid før arrangementet avholdes.

Kurs- og konferanseavgift

Hva er inkludert i prisen

Deltakeravgiften inkluderer full deltakelse på den faglige delen av arrangementet. I etterkant av kurset vil du få tilgang til kursdokumentasjon elektronisk eller i noen tilfeller på papir. I omtalen av hvert enkelt kurs vil det fremgå om lunsj og pauseservering er inkludert i kursavgiften, eller om dette kommer som en tilleggskostnad.

Overnatting er ikke inkludert i prisen og må betales direkte til hotellet. Hotell kan bestilles via våre nettsider eller ved å ta kontakt med vårt servicekontor på 22 94 75 60/61. Dette gjelder også ved deltakelse på sosiale arrangementer/middag.

Rabatt til Teknas medlemmer

Medlemmer av Tekna får vanligvis en rabatt på kr 1000. For øvrige medlemstilbud, se www.tekna.no. Priser og rabatter er angitt ved hvert enkelt kurs.

Vitenskapelige ansatte ved høgskoler og universiteter samt studenter får rabattert pris på enkelte kurs. Ta kontakt med kursansvarlig eller servicesenteret på telefon 22 94 75 60/61 eller kurs@tekna.no.

Deltakerservice

Hvem kan delta?

Alle er velkommen til å delta på kurs i regi av Tekna, både medlemmer og ikke-medlemmer. Vi tilbyr kurs både til privat og offentlig sektor. Vi har også et bredt spekter av internasjonale konferanser med deltakere fra inn- og utland.

Kursdokumentasjon

For at du skal få best mulig utbytte av kurset, vil du få tilgang til kursdokumentasjon elektronisk så raskt som mulig etter at kurset er gjennomført. Du vil da få tilsendt en e-post med lenke til kursdokumentasjonen. For noen kurs praktiseres det utdeling av dokumentasjon på papir.

Kursbevis

Hvis du ønsker, sender vi deg et kursbevis etter kurset. Send en mail til kurs@tekna.no, og du vil motta kursbevis i posten.

Kursevalueringer

For at vi skal utvikle vårt faglige tilbud er det viktig for oss å få din tilbakemelding. Like etter kurset vil du motta en mail med link til et evalueringsskjema. Vi håper du tar deg tid til å besvare dette skjemaet.

Allergikere og vegetarianere

På våre kurs får alle deltakere en god lunsj, samt enkle forfriskninger i løpet av dagen. Er du allergisk, vegetarianer eller har spesielle ønsker, gi beskjed ved påmelding.

Faglige spørsmål

Har du faglige spørsmål knyttet til kurset, ta kontakt med kursansvarlig.

Oppmøte

Registrering av kursdeltakere starter vanligvis en halv time før kursstart.

Sist endret: 20.03.2014