Aktuelle kurs

Kursdagene 2015

Gila

International conferences

ProsjektskolenVelkommen til Tekna Kurs

Tekna Kurs tilbyr et bredt spekter av tekniske konferanser og ledelses-faglige kurs. Alle er velkommen til å delta - både medlemmer i Tekna og andre interesserte.

Tekna Kurs er en del av den faglige virksomheten i Tekna.

Årets Teleforum på Kursdagene i Trondheim tar pulsen på bransjen! Vi ser både på de store linjene i utviklingen og mer i detalj på utvalgte teknologiområder som er spesielt aktuelle i dag. Alt i alt en 360 graders oppdatering på kommunikasjonsbransjen.

Informasjon Påmelding
Kurs-Tekna-Forskningsformidling-2014-ingress.jpg

Forskningsformidling

Tekna inviterer til en konferanse for forskere om forskningsformidling. Våre foredragsholdere er profilerte forskningsformidlere, journalister og forskere. Andreas Wahl, fysiker, kjent fra NRKs "Folkeopplysningen" er konfransier. Konferansen vil gi deg innsikt i hva som kreves for å lykkes bedre med forskningsformidling.

Informasjon Påmelding
kurs_tekna_kundeservicedagene_2015.jpg

Kundeservicedagene 2015

Teknas nye konferanse fokuserer på kanalstrategi, kundeopplevelser og teknologi. Kundeservicedagene 2015 er utviklet gjennom grundig research blant mer enn 300 personer. I tillegg har en håndplukket gruppe fageksperter gitt sine råd underveis. Resultatet er et program som belyser dagens og fremtidens mest aktuelle utfordringer innenfor kundeservice.

Informasjon Påmelding
kurs-tekna-co2konferansen-2015.jpg

CO2 konferansen 2015

Velkommen til Teknas konferanse for oppdatering på klimapolitikk og teknologiutvikling innen CCS. Konferansen vil fokusere på hvilken rolle Norge skal ha for å nå klimamålene og hva kan norsk industri bidra med. Det er 10. gang fagmiljøet møtes til faglig oppdatering, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Informasjon Påmelding