Aktuelle kurs

Kursdagene 2015

Gila

International conferences

ProsjektskolenVelkommen til Tekna Kurs

Tekna Kurs tilbyr et bredt spekter av tekniske konferanser og ledelses-faglige kurs. Alle er velkommen til å delta - både medlemmer i Tekna og andre interesserte.

Tekna Kurs er en del av den faglige virksomheten i Tekna.

Brannforum_forside_2015.jpg

Brannforum

Brannforum 2015 har et spennende program inkludert ny teknologi, brannforebygging for nye fornybar installasjoner og aktuelle hendelser i 2014. Brannforum er for deg i el-sektoren som jobber med brannvern til daglig, men også deg som jobber med prosjekter der brannsikkerhet er viktig!

Informasjon Påmelding
GILA_forside.jpg

Tekna lederutvikling GILA

Tekna lederutvikling gir deg praktisk ledertrening gjennom øvelser og konkrete verktøy levert av våre dyktige, inspirerende og erfarne veiledere. Programmet er en arena for personlig utvikling og nettverksbygging. GILA står for gruppestudier i administrasjon og ledelse.

Informasjon Påmelding
Slik lykkes du med å lede på distanse_forsidebilde.jpg

Slik lykkes du med å lede på distanse

Geografisk spredte team er utfordrende å lede og krever mer av deg som leder. Dette kurset gir deg praktiske verktøy, innspill og metoder som bidrar til at du etablerer et godt fundament for velfungerende ledelse. Vi vektlegger også betydningen av hvordan du videreutvikler din egen lederstil og kommunikasjonsform.

Informasjon Påmelding