Aktuelle kurs

International conferences

Gila

ProsjektskolenVelkommen til Tekna Kurs

Tekna Kurs tilbyr et bredt spekter av tekniske konferanser og ledelses-faglige kurs. Alle er velkommen til å delta - både medlemmer i Tekna og andre interesserte.

Tekna Kurs er en del av den faglige virksomheten i Tekna.

The conference to attend to be updated on separation design, engineering and operation in upstream oil and gas processing. The conference has been arranged in Norway since 2001 and has become an important forum for being updated on technology news, for knowledge sharing, and for valuable networking.

Informasjon Påmelding
Kurs-Tekna-Forskningsformidling-2014-ingress.jpg

Forskningsformidling

Forskningsformidling er et samfunnsansvar, men samtidig opplever mange at forskningsresultatene fremstilles unyansert og forenklet. Hva kreves for å forvandle informasjon og data til kunnskap og handling? Få innsikt i hva som kreves for å lykkes bedre med forskningsformidling.

Informasjon Påmelding
Kurs_tekna_bli_tryggere_i_konflikter.jpg

Bli tryggere i konflikter og vanskelige situasjoner

De mest produktive og suksessrike teamene er de som har en god kommunikasjonskultur og bruker tid på arbeidsoppgavene og ikke blir hengende igjen i uendelige diskusjoner eller konflikter. Gå på dette ettdagskurset og få noen skikkelig effektive verktøy og kanskje noen aha-opplevelser!

Informasjon Påmelding
kurs_tekna_frafagspesialisttilleder.jpg

Fra fagspesialist til suksessfull leder - 4 dagers lederutviklingsprogram

Kurset gir deg som ny leder konkrete kommunikasjonsverktøy som sikrer gjennomslagskraft og trygghet når du leder individ og grupper. Kurset er skreddersydd for å gi deg som ny leder ferdighetene du trenger for å utvikle deg. Meld deg på et målrettet lederprogram som gir deg verktøy for å lykkes i din nye rolle.

Informasjon Påmelding